AMERİKA VİZE BAŞVURU FORMU : DS-160

Amerika Vize başvurusu için en önemli adımlardan biri DS-160 formudur!

 Peki bu formu birlikte doldurmaya ne dersiniz?

Adım adım Amerika'ya doğru..

      Bu aralar size tek uğraşım olan Amerika vize başvurusunu anlatıcam. Herkesin bildiği gibi
Amerika vizesi almak için süresi 6 aydan daha uzun olan bir pasaportunuz olmalı ve herhangi bir Amerika resmi kurumuna başvurmuş olmanız gerekiyor (I-20 belgenizi ve ya J1 belgenizi alabilmek için). Sonra Amerika standartlarında vize fotoğrafı çektirmiş olmalısınız, aynı zamanda bu fotoğrafı bilgisayarınızda da bulundurmanız gerekiyor ve bir de SEVIS belgenizin olması gerekiyor (Amerika'ya yapılan ödemeyi gösteren bir çeşit fatura). Sonra  DS-160 formunu doldurmak gerekiyor. Bu formu I-20 belgenizi ve SEVIS ödemenizi yaptıktan sonra gerçekleştiriyorsunuz. Eğer size bu formu dolduran bir danışmanınız yoksa bu demektir ki siz de benim gibi kendi başınıza doldurmak zorundasınız.
Formu doldurmaya başlamadan önce yanınızda I-20 belgenizi, SEVİS belgenizi, pasaportunuzu , eğer geçmişte Work and Travel yaptıysanız J1 belgenizi ve bir defteri bulundurmanız gerekiyor. Başta Internet Explorer ya da Mozilla Firefox kullanmanızı öneririm. Sanırım sistem  bu arama motorlarına göre ayarlanmış. Ben yaparken Internet Explorer seçtim ve arama yerine DS-160 form yazdım,çıkan sonuçlar içerisinden https://ceac.state.gov/genniv/ olan kısmın üstüne tıklayın ve başvuruyu yapmaya başlayın.


İlk adım olarak sağda  Select a location where you will be applying for this visa  göreceksiniz oradan Select One ' a tıklayıp kendi ülkenizi ve ülkenizde nerede başvuru yapacağınızı seçiyoruz
( Turkey, istanbul- Turkey, ankara). Ben İstanbuldan başvuru yapacağım için İstanbul'a tıkladım sonra hemen altında fotoğraf yüklemeniz için bir ek çıkıyor, bunun için bilgisayarınızda Amerika standartlarına göre çekilmiş  bir fotoğraf bulundurmanız gerekiyor. Test photo üstüne tıklıyoruz, gözat diyerek daha önce ayarladığımız fotoğrafı bilgisayardan seçiyoruz. Upload selected photo diyerek fotoğrafı sisteme yüklüyoruz.Yukarıda yeşil bir tik görürseniz fotoğraf sisteme uygun demektir ve next diyerek devam ediyoruz.
Hemen altta üç tane seçenek görüyorsunuz. Formu ilk doldurmaya başladığınızda  Start an appication ı seçiyorsunuz, eğer masaüstüne indirdiğiniz application'ı sisteme ekleyerek devam etmek istiyorsanız Upload an application ı , eğer formu doldururken süre aşımına uğramışsanız ya da doldurmaya ara verdiyseniz tekrar kaldığınız yerden devam edebilmek için  Retrieve an application  ı seçiyorsunuz.


Biz Start an application ı tıklayarak devam ediyoruz.
Şimdi karşınıza yanda görmüş olduğunuz sayfa çıkacaktır.  
Your application ID ile başlayan kırmızı
yazıyla yazılan kodu yanınızdaki defterinize not almanız gerekiyor. Dikkat bu kod çok önemlidir! Eğer süre aşımına uğrarsanız ya da doldurmaya ara verirseniz son kaydettiğiniz yerden devam edebilmeniz için  bu koda, doğum yılınıza ve seçilecek olan güvenlik sorunuzun cevabına ihtiyacımız olacak. ID'yi bir yere not aldıktan sonra güvenlik sorunuzu seçip cevabımızı giriyoruz (bunu da bir yere not almayı unutmayın) ve artık continue 'ya  tıklayınca formun ilk sayfasını açmış olacağız.


Şimdi karşınızda ingilizce 11-12 kategoriden oluşan 50 soruluk bir form var, bu formu bir günde doldurmak zorunda değilsiniz, toplamda 30 gün süreniz var. Eğer ingilizceniz iyi değilse yukarıda Select Tooltip Language  yazan  bir kutucuk göreceksiniz oradan turkish i bulup seçin ve artık soruların üstüne geldiğinizde aynı zamanda türkçe açıklamasını da göreceksiniz. Ayrıca formu Türkçe karakter kullanmadan doldurmanız gerekmektedir.



Form ilk olarak Personel 1 bilgileriniz ile başlıyor, buraya girdiğiniz bilgilerin
pasaporttaki bilgilerinizle birebir aynı olması gerekiyor. Yandaki fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi ilk önce  soyisminizi, altına isminizi sonra tam adınızı girmeniz gerekiyor ve size sorulan sorulara eğer size uygunsa ona göre Yes veya No demeniz gerekiyor. Bu sayfa da cinsiyet, medeni durum, doğum tarihi ve yerini işaretleyip hepsini doldurduktan sonra ilk önce Save yapıyorsunuz! Bu, siz sayfayı doldururken eğer süre dolup sayfa kendini kapatırsa tekrar girdiğinizde bilgilerinizin kaybolmamasını sağlıyor ve doldurduğunuz her sayfa için next 'e tıklamadan  önce save 'e tıklamanız gerekiyor bu çok önemlidir! Save dedikten sonra yeni bir sayfada  karşınıza 3 seçenek çıkıcak burdan continue application diyerek devam ediyoruz, site ilk doldurduğunuz sayfanın size önizlemesini sunacaktır  ve aşağıya inip next diyerek devam ediyoruz.


2. aşama Personel 2 kısmıdır. Yukarıdaki 2. aşama olan  Personel 1 in devamı olan bir aşama olarak devam ediyor ve buraya da  uyruğunuzu, TC kimlik numaranızı eğer daha önce WAT yaptıysanız Social Security Number ınızı giriyoruz, yapmadıysanız Does not apply ' e tıklıyoruz , Taxpayer ID ' ye de  does not apply diyerek ilk önce save sonra next diyerek devam ediyoruz.

3. aşama Address and Phone kısmıdır. Burada adres ve telefon bilgilerinizi giriyoruz ,kurallar gereği telefon bilgilerimizi girerken 905347... diye doldurmamız gerekiyor,  State kısmını does not apply diyoruz çünkü Türkiye'de eyalet sistemi  yoktur ve tekrardan  ilk önce save sonra next diyerek devam ediyoruz.

4. aşama Passport bölümüdür, burda mutlaka pasaport türünü Regular seçiyoruz ve altına pasaport numaramızı giriyoruz, Türkiye de pasaport book number olmadığı için does not apply ' ye tıklıyoruz ve geriye kalan bilgileri girip ilk önce save sonra next diyerek bir sonraki aşamaya geçiyoruz.


5. aşama  yandaki gibi Travel Information bölümünde vize türünüz neyse onu giriyoruz örneğin
WAT öğrencisiyseniz sırayla ilk J sonra J1'ı seçiyoruz, öğrenci olarak gidicekseniz ise sırayla ilk F sonra F1 vize türünü seçiyoruz, Intended Date of Arrival kısmını görüceksiniz buraya WAT programınız kaç tarihinde başlıyorsa ya da dil okulunuz kaç tarihinde başlıyorsa o tarihi giriyoruz ve altına da toplamda ne kadar kalacağınızı giriyoruz, örneğin WAT öğrencisi 4 ay giricektir, dil okulu öğrencisi ise kaç aylık anlaştıysa okulla o süreyi giricektir. Alt tarafına  ABD'de nerde kalmayı planladığınızı yazıyorsunuz. ilk önce save sonra next diyerek devam ediyoruz.

Not : Eğer Türkçe karaterle doldurduysanız yandaki fotoğrafta olduğu gibi yukarıda kırmızı bir kutu çıkıcaktır ve nereyi düzeltmeniz gerekiyorsa oraya bir kırmızı ok işareti gelicektir. Bazen sistem büyük I harfini kabul etmeyebiliyor bu durumda siz bir de büyük İ harfini kullanarak deneyin.

6. aşama Travel Companions Information kısmıdır. Burada sizinle seyahat edicek başka kişilerin olup olmadığını soruluyor, buraya mutlaka No diyoruz ve ilk önce save sonra next diyerek devam ediyoruz.

7. aşama Previous U.S Travel Information kısmıdır. Daha önce Amerika'da bulundunuz mu soruluyor eğer cevabınız Yes ise tarihini ve süresini giriyoruz, değilse No'ya tıklıyoruz. ''Daha önce Amerika vizesine başvuru yaptınız mı?'' ve ''Vize numaranız kaç?'' sorusunu görüceksiniz eğer cevabınız Yes ise eski Amerikan vizenizde ilk başvuru yaptığınız tarihi ve hemen altında two year rule un yanında kırmızı ile yazılmış olan 8 haneli numara vize numaranızdır, o numarayı giriyoruz. Diğer sorulara da kendinize göre cevap verip devam ediyoruz.


8. aşama da  Point of Contact  Information kısmına WAT öğrencisi iseniz iş vereninizin bilgilerini, dil okulu öğrencisiyseniz danışmanınızın ya da dil okulundaki danışmanınızın bilgilerini giriyoruz ve ilk önce save sonra next diyerek devam ediyoruz.

Not: Eğer bulunduğunuz sayfa için süreyi aşıyorsanız ve zamanında cevaplayamıyorsanız tekrar Applicatin ID, soyadınızın ilk 5 harfi (eğer soyadınız 5 harften kısa ise hepsini), doğum yılını güvenlik sorunuzun cevabını yazıp en son doldurduğunuz yere geri dönebilirisiniz.

9. aşama Family Information kısmıdır, burada ailenizle ilgili bölümleri dolduruyoruz, anne ve babanın isim ve soyisimleri, doğum tarihleri gibi.

10. aşama Work/Education/Training kısmıdır. Burda mesleğiniz soruluyor,öğrenciyseniz öğrenciyi seçip üniversiteniz hakkındaki  bilgileri giriyoruz.Aşağıya indiğinizde aylık geliriniz soruluyor, öğrenci olduğunuz için does not apply 'yi tıklıyorsunuz. Bir tık aşağıda da Briefly describe your duties kısmına eğer WAT öğrencisiyseniz mutlaka SWT yazmanız gerekiyor, dil okulu öğrencisiyseniz okuduğunuz bölümü yazabilirsiniz sonraki gelicek sayfada da eski iş yeri bilgileriniz soruluyor, örneğin daha önceden WAT yaptıysanız  eski iş veren bilgilerinizi, adreleri vs. giriyoruz. İlk önce save sonra next diyoruz ve diğer aşamaya geçiyoruz

11. aşama Security and Background kısmıdır. Burda sağlık, güvenlik ve göçmenlik soruları yöneltilir. Bu sorular normal şartlarda herkesin No demesi gereken sorulardır eğer içinizden Yes dediğiniz varsa  formu doldurmaya devam etmesin çünkü red alma olasılığı çok yüksektir, bu durumda yapılabilecek en akıllıca şey danışmanınızı aramak ya da herhangi bir yurtdışı danışman şirketi arayıp bilgi almaktır. Hepsine No dediğinizi varsayıp yes li no lu şıklardan oluşan 5 bölümü geçiyoruz. Save ve next.

12. aşama olan Additional Point of Contact Information kısmında sizin başvurunuzu doğrulayabilecek 2 kişinin bilgilerini istiyor ve bu kişiler aileden olmamalı, bu durumda 2 arkadaşınızı seçip onların bilgilerini girdikten sonra ilk önce save sonra next diyerek devam ediyoruz.


  •  Sonunda SEVIS bölümüne geçmiş bulunmaktayız. Burda SEVIS ID numaranızı genelde sevıs belgeleriniz de , J1 belgenizin başında ya da F1 belgenizin sol üst tarafında N00...... ile başlayan bir sayı dizini olarak görebilirsiniz. Alttaki kutucuk vize türüne göre farlılık göstermektedir.

WAT öğrencileri için : Program numarası soruluyor ve bütün wat öğrencilerimiz için kullanılan  P-3-04320 numaralarını girmeniz gerekiyor. Bir tık aşağıda ABD 'ye eğitim için mi gittiğiniz soruluyor, buraya no diyeceksiniz çünkü siz çalışmaya gidiyorsunuz.

F1 statüsüne sahip öğrenciler için : Okulunuzun adı, okulunuzda hangi programa katılıyorsanız onun adı ve okulun adres bilgilerini girmeniz gerekiyor.

Next diyoruz ve Photo bölümüne geçiyoruz. Burada fotonuz sistemde olduğu için yüklenmiş de olabillir, tekrar yüklemeniz isteniliyor da olabilir. 

Next diyoruz ve kontrol aşamasına geçiyoruz. Burda doldurduğumuz her aşamayı tek tek kontrol ediyoruz, eğer hatalı doldurduğumuz yerler varsa yukarda Edit kısmına tıklayarak düzeltiyoruz.

Hepsini tek tek geçtikten sonra Sign and Submit kısmına geçiyoruz. Burada WAT öğrencileri Human Trafficking Prevention'ı görüceklerdir (f1 öğrencilerine çıkmıyor). Bunu mutlaka randevuya gitmeden indirip okumanız gerekiyor, içinden 1 ya da 2 soru sorabiliyorlar. Kutu içindeki yere tik attıktan sonra aşağıda ''Bu formu doldururken yardım aldınız mı?'' sorusunu görüceksiniz, buraya yes diyorsunuz ve danışmanınızın adını, soyadını, ofis ismini ve adres bilgilerini giriyorsunuz. Siz ile olan ilişkisi kısmına AGENT diyorsunuz. 
Son olarak E-Signature kısmına geliyoruz, pasaport numaramızı ve yandaki kutu içindeki güvenlik kodunu giriyoruz. Sign and Submit Application kısmına tıklıyoruz ve 12 aşamamızı tamamlıyoruz.


Confirmation kısmına geldik bu sayfa sizin d'160 formunuzun onay sayfasıdır. Bunun çıktısını alıp randevuya giderken yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Burada yapmamız gerek son bir aşama var. Altta email confirmation var. Tıklıyoruz, bu sayede onay sayfasını E-mail adresimize göndermiş oluyoruz ve bir kopyasını bulundurmuş oluyoruz. Şimdi karşınıza çıkan ek soruda bunun bir kopyası bir adrese daha gönderilsin mi diye soruluyor, yes diyoruz ve danışmanınızın bilgilerini giriyoruz. E-mail confirmation diyoruz sonra Back to confirmation diyoruz ve artık  print 'e tıklayarak sayfanın çıktısını alabiliriz.

Tebrikler Amerika Konsolosluğu randevunuza bir adım daha yaklaştınız! :) Umarım başvurusu sürecinizde sizlere yardımcı olabilmişimdir. Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir sorunuz olursa aşağıda yorum ekle kısmından bana ulaşabilirsiniz.


EK BİLGİLER:

Peki DS-160 form doldurduktan sonra randevu nasıl alınır ? 
 http://turkish.turkey.usembassy.gov/adim_4_randevu_istanbul.html çok kısa bir şekilde bu sayfadan fikir sahibi olabilirsiniz. Amerika öğrenci vizesi için gerekli evrakları da burdan bulabilirsiniz.

Amerika İstanbul Konsolosluğu  :
Adres: Amerikan Başkonsolosluğu
İstinye Mahallesi, Üçşehitler Sokak No. 2
İstinye 34460
Istanbul

Ankara Amerikan Büyükelçiliği Konsolosluk Bölümü  :
Adres: A.B.D. Büyükelçiliği
110 Atatürk Bulvarı
Kavaklıdere 06100
Ankara

       
         İLETİŞİM BİLGİLERİ
  • Hafta içi her gün: 7:00 - 19:00 
    Telefon (Türkiye içinden): +90 (850) 390-2884
    Telefon (Amerika'dan): +1 (703) 520-2490
    Skype ID: usvisaturkey
    Websitesi: usvisa-info.com



Comments

  1. Your Application ID is: kaydetim zaman aşımına uğradı aşağıdaki sorular çıkıyor
    Security Questions
    First 5 letters of Surname Year of Birth

    BUNLARIN ALTINDADA
    What is the given name of your mother's mother? BURAYA NE YAZARSAM YAZAYIM KABUL ETMİYOR BENİ KRİZE SOKTU ÇOK SAÇMA BİRŞEY YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. aynı sorun bende de var bunu nasıl çözebiliriz

      Delete
  2. "Bu sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. Mail:marketing@protranslate.net
    "

    ReplyDelete
  3. work education kısmında çalışma ve eğitim ile ilgili çıkan soruda wat yaptıysanız demıssınız. Daha önce wat yapmadım burada ki çalışma bilgilerimi girecekmiyim ? birde altındaki egitim bilgileri kısmı yes olucak ise bitiş tarihini soruyor ve üniversite öğrencisiyim lise bittiği için lise bilgilerini mi gireceğim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Büyük olasılık öğrenci olarak başvuruyorsunuz diye düşünüyorum. Başvururken resmî bir şekilde çalışıyorsanız, kendi kendinizin sponsoru olucaksanız, (bu durumda kendi 3 aylık maaş bodronuzu ya da sigortanızı göstericeksiniz ) oraya çalışma bilgilerinizi, aylık gelirinizi girmeniz gerekiyor. Size sponsor olan birisi varsa kendi iş bilgilerinizi girmeniz gerekmiyor, sadece kendinizi öğrenci beyan etmeniz yeterli. Başvuru formunda size sponsorunuz olup olmadığı sorulduğunda ( var dediyseniz ) bütün sponsor iş bilgilerini o zaman giriyorsunuz. Zaten sponsorun 3 aylık maaş bodrosu ya da diğer evrakları görüşmeye de götürülüyor. .
      Wat yapmadıysanız, geçmişte resmi olarak çalıştığınız bir yer varsa o iş yerinin bilgilerini girebilirsiniz.
      Eğitim bilgileri kısmında bitirdiğiniz okulu yani lise bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

      Delete
    2. Anladım cevap için teşekkür ederim. i-20 belgesi için okula banka dekontumu nisan ayında ilettim ve i-20 elime ulaştığında 11 haziran tarihine randevu verdi sistem. Bu dekontla gitmem sorun olur mu illa yeni dekont mu almam gerekli ?

      Delete
    3. Aynı dekontla gidebilirsin. Zaten vize görüşmesinde bütün evraklarını kontrol etmiyorlar. I-20 , pasaport .. yani belli başlı belgelere bakıyorlar.

      Delete
    4. Merhaba
        Bir finansmana ihtiyacınız var mı? Eğer bugün hızlı ve uygun fiyatlı bir kredi almak için bugün bizimle iletişime geçerseniz, dünyanın herhangi bir yerine,% 3'lük bir faiz oranıyla ve maddi yardım ihtiyacı olan şirketlere borç veriyoruz. şimdi bize ulaşın mrslindarobertloanfirm@outlook.com

      Delete
  4. Herhangi bir finansal problemin var mi? Borcunuzu temizlemek ve isinize geri dönmek için hizli bir krediye ihtiyaciniz var mi? Eger öyleyse kredi basvurusu hakkinda daha fazla ayrinti için bize tekrar ulasin. Sadece bu e-postada bize ulasin ===> tiffanyperioloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Herhangi bir finansal problemin var mi? Borcunuzu temizlemek ve isinize geri dönmek için hizli bir krediye ihtiyaciniz var mi? Eger öyleyse kredi basvurusu hakkinda daha fazla ayrinti için bize tekrar ulasin. Sadece bu e-postada bize ulasin ===> tiffanyperioloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Meşru bir kredi almak her zaman büyük bir sorun olmuştur. Finansal sorun yaşayan ve buna çözüm bulunması gereken müşteriler için. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi ararken endişe duydukları bir şeydir. Fakat .. borç verme sektöründe bu farkı yarattık. 10,500 $ 'lık bir krediyi ayarlayabiliriz. % 2 kadar düşük faizle 30.000.000 $ arası Bu mail'e hemen cevap verin: highclassloanfund@gmail.com Hizmetlerimiz Aşağıdakileri Dahil Et: Borç Konsolidasyonu İkinci İpotek İşletme Kredileri Şahsi Krediler Uluslararası Krediler Her tür kredi Kredisi Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok % 100 garanti. Tek yapman gereken, tam olarak ne istediğini bize bildirmektir ve kesinlikle senin rüyanızın gerçekleşmesini sağlayacağız. (High.Class.Loan.Fund.Company). bankalar HAYIR dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi şirketlerini, aracıları, küçük ölçekli finans kurumlarını finanse ediyoruz. Bir kredi temin etmek hakkında daha fazla bilgi için bize ulaşın, derhal şu ​​e-postayı yanıtlayın: highclassloanfund@gmail.com NOT: Dosyanızı işlemek için sadece 24 saatten daha az zaman alacağınızı unutmayın. Gol. Anında kredi onayı alın Hizmetlerimiz Aşağıdakileri ekleyin: Borç Konsolidasyonu İkinci Mortgage İş Kredileri Kişisel Krediler Uluslararası Krediler Herhangi bir çeşit için Kredi Aile kredisi E.T.C Telefon Numarası +1 917 259-4165 Biz sertifikalı ve gizliliğiniz bizimle% 100 güvenlidir. Borçlarınız veya maliyeniz hakkında daha fazla endişelenmeyin. Saygılarımla, Bay Chris Fluent.

    ReplyDelete
  7. NASIL MOM BENIMDEN ÖDENECEGIMIN SÜPHESI

    Good Day, Ismim Michelle Vick Amerika Birlesik Devletleri vatandasiyim, 4 farkli Internet uluslararasi borç vericisi tarafindan aldatildiktan sonra bana isik gösterdi iyi Kredi Arttirici tanikligini ispatlamak istiyor, hepsi sonra bana bir kredi vermeye söz verdiler. Bana hiçbir sey getirmeyen ve hiçbir olumlu sonuç alinamayan bir sürü ücret ödememi sagladi. Zor para kazandim kaybettim ve toplam 10.000 ABD Dolari oldu. Bir gün, Internet'te tarama yaparken, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda YUSUF MUSTAFA LOAN SERVICE (yusuf.mustafa09390@gmail.com) adli yasal bir kredi sirketine baglanan bir taniklik adamiyla karsilastigimda, nihayetinde Kredi verdi, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve daha sonra bana daha fazla aci çektirmek için baska bir sey yapmayan 4 farkli kredi vereni tarafindan nasil kandirildigimi anlatti. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek sey aglamamakti çünkü kredi borcunu kendi sirketlerine alacagim ve ayrica onlarla iletisime geçmek için dogru bir tercih yaptim. Kredi basvuru formunu doldurdum ve benden talep edilen her seyle basladim ve YUSUF MUSTAFA tarafindan yönetilen bu büyük Firma (YUSUF MUSTAFA LOJANSI SERVISI) tarafindan $ 600,000.00 Dolar kredi verildi ve burada bugün ailemle mutluyum, çünkü YUSUF MUSTAFA LOAN SERVICE bana kredi verdi, bu yüzden kendi kendime söz verdim, internette nasil borcumu ödedigime dair taniklik yapmaya devam edecegim. Acilen bir krediye ihtiyaciniz var mi? YUSUF MUSTAFA LOAN SERVICE'e simdi kredi ile bagislayin. E-posta yoluyla: (yusuf.mustafa09390@gmail.com) Diger insanlar da ayni dürüst lende üzerinde taniklik yaptigini düsünüyorum

    ReplyDelete
  8. Yasamim Nasil Dönüstürüldügüm Üzerine Vaat (yusuf.mustafa09390@gmail.com)

    Merhaba arkadaslar!!! Benim adim Sharon Vivian. 2 farkli Internet uluslararasi kredi verenden aldatildiktan sonra bana isik veren iyi Kredi Arttiraninin tanikligini istedim, hepsi bana hiçbir sey getirmeyecek ve hiçbir olumlu sonuç alinamayan çok miktarda ücret ödemeden bana bir kredi verecegime söz verdiler. Zor para kazandim kaybettim ve toplamda 8,000 USD oldu. Bir gün, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda Yusuf Mustafa Mali Destek Hizmeti ve e-posta (yusuf.mustafa09390@gmail.com) adli yasal bir kredi sirketine baglandigimda taniklik yapan bir kadinla karsilastigimda hayal kirikligi yasayan internet üzerinden tarama yaparken Nihayetinde kredi aldim, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve onlara bana, daha fazla aci çektirmekten baska bir sey yapmayan 2 farkli kredi vereni tarafindan nasil kandirildim üzerine hikayemi anlattim. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek sey aglamamakti çünkü kredi borcunu kendi sirketlerine alacagim ve ayrica onlarla iletisime geçmek için dogru bir tercih yaptim. Kredi basvuru formunu doldurdum ve benden talep edilen her seyle doluyum ve Sayin Yusuf Mustafa Tanri'dan korkan kadinlar tarafindan yönetilen bu harika Firma (Yusuf Mustafa Finans Kredisi Servisi) tarafindan borçlandigim için $ 65,000.00 tutarinda bir borçlanma sansi verdim ve burada Bu sirket bana bir kredi verdi çünkü ben bugünün mutluyum, bu yüzden kendi kendime söz verdim, internet üzerinden nasil borcumu kazandigim konusunda taniklik yapmaya devam edecegim. Acilen bir borca ??ihtiyaciniz var mi? Nazik ve hizli bir sekilde iletisim kurun Bu büyük sirket e-postayla kredi için simdi: (yusuf.mustafa09390@gmail.com) o nazikçe içindir. Iyi sanslar.

    ReplyDelete
  9. BÖLÜM KREDI LENDERENIN BENIM YÜKLENMESINE YÖNELIK

    Benim adim Danny Meister, ABD vatandasi. 4 farkli Internet uluslararasi borç vericisi tarafindan aldatilmistim, hepsi bana hiçbir sey getirmeyen ve olumlu sonuç vermeyen çesitli ücret ödemeden bana bir kredi vermeye söz veriyorlar. Zor para kazandim kaybettim. Bir gün gözlerim gözyaslariyla internette gezinirken, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda YUSUF MUSTAFA LOJAN HIZMETLERI (yusuf.mustafa09390@gmail.com) adindaki okunakli bir kredi sirketine baglanan bir adamin ifadesine rastladim. Sonunda ödünç aldim, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve onlara bana, daha fazla aci vermekten baska bir sey yapamayan 4 farkli kredi verene tarafindan nasil kandirildigimi anlattim. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek sey aglamamakti çünkü kredi borcunu kendi sirketlerine alacagim ve ayrica onlarla iletisime geçmek için dogru bir tercih yaptim. Kredi basvuru formunu doldurdum ve talep edilen her seyle devam ettim.Ben ve ben, Bay Gary Mark tarafindan yönetilen bu büyük Firma (YUSUF MUSTAFA LOJAN HIZMETLERI) tarafindan 270.000 dolarlik bir kredi miktari verildi ve burada YUSUF MUSTAFA KREDI HIZMETLERI bana bir kredi verdi, çünkü ben kendime söz verdim, bugün mutluyum. Internet üzerinden nasil borcumu kazandigimi ifade edecegim. Yusuf.mustafa09390@gmail.com adresinden ödünç verdiginiz kredi için acilen nazik ve hizli bir sekilde YUSUF MUSTAFA LOJAN HIZMETLERI'ne bir kredi isteyip istemediginizi ögrenin: yusuf.mustafa09390@gmail.com

    TEMAS
    YUSUF MUSTAFA KREDI HIZMETLERI
    E-posta: yusuf.mustafa09390@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Tanri'nin Iyiligine Verdigi Zararin Ifadesini Paylasmaya Söz Veriyorum

    Merhaba,

    Ben Maria Carols, su anda Texas sehiri ABD'de yasiyorum. Dört çocugu olan bir dulum ve Mayis 2015'te maddi duruma kapildim ve faturalarimi ödemek ve yeniden finanse etmek gerekiyordu. Çesitli kredi firmalarindan hem özel hem de kurumsal bankalarla kredi aramaya çalistim ama asla basarili olamadim ve çogu banka kredimi reddetti. Ancak Tanri ona göre, Tanri'nin bir kadina, 850,000 ABD Dolari tutarinda bir kredi veren özel bir kredi verendim ve bugün bir isyeri sahibi oldugumu ögrendim ve su anda herhangi bir firmaya basvurmaniz gerekirse çocuklarim su an iyi gidiyor. Teminatsiz bir krediyi teminat altina almak, kredi kontrolü yapmamak, sadece% 3 faiz oranina sahip bir imza yetkilisi yoksa daha iyi ödeme planlari ve takvimi için lütfen Sayin Yusuf Mustafa (yusuf.mustafa09390@gmail.com) ile irtibata geçiniz. Bunu yaptigimin farkinda degil ama simdi çok mutluyum ve insanlar hakkinda onun hakkinda daha fazla bilgi vermeye karar verdim, ayrica Tanri'nin onu daha çok korusun diye istiyorum. Ona e-posta yoluyla ulasabilirsiniz. yusuf.mustafa09390@gmail.com

    ReplyDelete
  11. ŞİMDİ GEÇERLİ OLDUĞUNDA BİR KREDİ İHTİYACINIZ VAR. ( luiscarlosfinance@outlook.com )

    Kredimiz, işletmeden kişisel kredilere ya da uzun vadeli ya da kısa vadeli koşullara ve olumlu ilgiye sahiptir. oranlar (% 2). Kredi sürecimiz garantilerle çok hızlı ve güvenilirdir. Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için, e-posta adresimizden bizi ziyaret edin; luiscarlosfinance@outlook.com Lütfen bize ihtiyacınız olan kredi miktarını bildirin ve kredinin süresini isteyin. Sizden duymayı umuyoruz. Aşağıdaki e-posta adresine bir mesaj gönderebilirsiniz. luiscarlosfinance@outlook.com

    NOT: Tüm e-postalar şu adrese yönlendirilmelidir: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  12. ŞİMDİ GEÇERLİ OLDUĞUNDA BİR KREDİ İHTİYACINIZ VAR. ( luiscarlosfinance@outlook.com )

    Kredimiz, işletmeden kişisel kredilere ya da uzun vadeli ya da kısa vadeli koşullara ve olumlu ilgiye sahiptir. oranlar (% 2). Kredi sürecimiz garantilerle çok hızlı ve güvenilirdir. Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için, e-posta adresimizden bizi ziyaret edin; luiscarlosfinance@outlook.com Lütfen bize ihtiyacınız olan kredi miktarını bildirin ve kredinin süresini isteyin. Sizden duymayı umuyoruz. Aşağıdaki e-posta adresine bir mesaj gönderebilirsiniz. luiscarlosfinance@outlook.com

    NOT: Tüm e-postalar şu adrese yönlendirilmelidir: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  13. Krediye ihtiyacınız var mı? Nereden kredi alacağınızı mı arıyorsunuz? Hiç bir kredi almaya mı çalışıyorsun? uygun fiyatlı bir kredi almak istiyorsanız. Kredi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranıyla sunulmaktadır. İlgilendiğiniz takdirde şimdi bize ulaşın.

    Email: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  14. Krediye ihtiyacınız var mı? Nereden kredi alacağınızı mı arıyorsunuz? Hiç bir kredi almaya mı çalışıyorsun? uygun fiyatlı bir kredi almak istiyorsanız. Kredi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranıyla sunulmaktadır. İlgilendiğiniz takdirde şimdi bize ulaşın.

    Email: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  15. ŞİMDİ GEÇERLİ OLDUĞUNDA BİR KREDİ İHTİYACINIZ VAR. ( luiscarlosfinance@outlook.com )

    Kredimiz, işletmeden kişisel kredilere ya da uzun vadeli ya da kısa vadeli koşullara ve olumlu ilgiye sahiptir. oranlar (% 2). Kredi sürecimiz garantilerle çok hızlı ve güvenilirdir. Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için, e-posta adresimizden bizi ziyaret edin; luiscarlosfinance@outlook.com Lütfen bize ihtiyacınız olan kredi miktarını bildirin ve kredinin süresini isteyin. Sizden duymayı umuyoruz. Aşağıdaki e-posta adresine bir mesaj gönderebilirsiniz. luiscarlosfinance@outlook.com

    NOT: Tüm e-postalar şu adrese yönlendirilmelidir: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  16. Krediye ihtiyacınız var mı? Nereden kredi alacağınızı mı arıyorsunuz? Hiç bir kredi almaya mı çalışıyorsun? uygun fiyatlı bir kredi almak istiyorsanız. Kredi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranıyla sunulmaktadır. İlgilendiğiniz takdirde şimdi bize ulaşın.

    Email: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  17. Krediye ihtiyacınız var mı? Nereden kredi alacağınızı mı arıyorsunuz? Hiç bir kredi almaya mı çalışıyorsun? uygun fiyatlı bir kredi almak istiyorsanız. Kredi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranıyla sunulmaktadır. İlgilendiğiniz takdirde şimdi bize ulaşın.

    Email: luiscarlosfinance@outlook.com

    ReplyDelete
  18. Herhangi bir finansal krizde misin? Evinizi yenilemek ya da işinizi büyütmek için bir LOAN'a ihtiyacınız var mı? Acil borçları ödemek ve bir borç verenle kalmak için LOAN'a ihtiyacınız var mı? Faturalarınızı ödemek için LOAN'a ihtiyacınız var mı? vb kredinizi% 3 oranında 1.000 $ ila 50.000.000 ABD Doları / EURO / POUNDS arasında alın. Para onayınıza 3 saat içinde hesabınıza aktarılır. Bir LOAN almayı düşünüyorsanız, talebinizi bize e-posta ile göndermekten çekinmeyin:sanjamesloanfirml07@outlook.com yada susanjamesloanfirml07@gmail.com veya Whats-app onun Numarası:+1(587)206-1157 veya Web Sitesi üzerinden:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

    ReplyDelete
  19. Faturalarınızı ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? 100.000.000,00 $ 'lık kişisel ya da ticari krediye ihtiyacınız var mı? % 2 sabit faiz oranı sunuyoruz
    thean için? Diğer çeşitli amaçlar için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet ise lütfen iletişime geçiniz.
    bugün bir borç için bugün (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com). Biz sunuyoruz
    1-20 yaş arası larvalar. Daha önce iki aylık ödemesiz dönem veriyoruz
    aylık ödeme başlar. Yani, eğer ilgilenirsen, bir kredi alırken
    Bize e-posta (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com) Tanrı sizi korusun Teşekkürler

    ReplyDelete


  20. FİNANSAL İŞLETMELERİMİZİ ÇİFTE ÇALIŞMAK İÇİN BÜYÜK BİR İŞLETMEYE BAŞLADIK DOĞRU KREDİ NAKİT FİNANSMANI YAPMAK, Ben Clarence Benson, Ceyhanlı Hatay Türkiye'den bir çiftçiyim, karmakarışık olan babamdan çok büyük bir tarım arazisi miras aldım. . Tüm makineler, malzemeler ve tesisler genel olarak karışıklık içerisindeydi ve acilen yenilenmesi, değiştirilmesi veya yenilenmesi gerekiyordu. Bankalar beni önümdeki fırsatla bile reddetti. Bir arkadaşım beni DOĞRU KREDİ KREDİ KREDİ, KAYITLI VE YETKİLİ KREDİLİK FİRMASI, tanıtıldı ve tarımsal krediyi% 5'lik tarımsal krediyi çiftliği yeniden canlandırmak için% 5'lik bir faiz oranıyla aldım. Şimdi çiftliğimi geri alıyorum ve iyi bir prodüksiyonla çalışıyorum. Hiç para, kredi, maddi yardım aradınız mı ya da ihtiyaçlarınızı ve taleplerinizi karşılamak için akredite bir borç verene ihtiyaç duydunuz mu? Bir Araba mı yoksa başka bir mülk satın almak mı istiyorsunuz? Veya bankanızı veya diğer bankalarınızı, sizi sayısız kez reddettiniz mi? Planlarınızı çok fazla kağıt işi ile geciktiriyorlar mı? Aylık geliriniz, Kredileriniz, Kredi veya Tahvillerinizdeki yüksek faiz oranı nedeniyle ortadan kalkıyor mu? Kara listeye girdin mi? Ya da tüm borçlarınızı birleştirmek mi istiyorsunuz? Daha sonra, TRUE KREDİ NAKİT KREDİLERİ ile daha fazla kendinizi düşünmeyin, bunlardan anında ve güvenilir kredi almanın% 100 garantisine sahipsiniz. Herhangi bir para biriminde ve herhangi bir ülkedeki herkese borç vermek, e-posta yoluyla onlara ulaşın: truecreditcashloan@financier.com

    ReplyDelete

  21. Hepinize iyi haber, Miray Türkçe'ye ihtiyacı olan tüm kişilerin e-posta adreslerine ihtiyacım var ismim Emlak Acentesi olarak çalışıyorum, istanbul Türkiye Ben burada bir House veya Business Loan ihtiyacı olan herkese True Credit Cash Loan Company tavsiye etmek için buradayım, Gerçek Kredi bir Birleşmiş Milletler Kayıtlı ve Yetkili Kredi Şirketi, 5 yıldan beri herhangi bir zorunluluk olmaksızın mülk satın almak veya iş kurmak isteyen müşterilerimize finansman sağlamaktayız. Eğer herhangi bir krediye ya da finansmana ihtiyacınız varsa, onlarla iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Evime İstanbul'dan aldığım 800 bin dolarlık ev kredisi aldım, 5% faiz oranıyla herhangi bir para biriminde kredi veriyorlar. Tüm Asya ülkelerine, Avrupa ülkelerine ve daha fazlasına borç veriyorlar. herkesi onlarla paylaşmaya ve onlara söz vereceğine söz ver, bugün e-posta yoluyla onlara ulaşın: truecreditcashloan@financier.com veya Whatsapp numarası: + 1-281-503-4552

    ReplyDelete
  22. Akçay Deha Kredi firması, girişimcilere bir ortamda kredilere hızlı, şeffaf ve verimli bir şekilde kolayca erişme olanağı sunmaktadır. Müşterilerimize ve hizmet sunumumuza hizmet kalitemizi sağlamak için uzmanlığımız ve uluslararası standartlarımız, uluslararası finans projelerinin ana tedarikçileridir. Turizm, eğlence, eğlence ve inşaat sektörlerindeki önemli kalkınma projeleri için iş ve organizasyonlar, ayrıca bireysel kredi, özel kredi, borç geri ödemesi; İletişim E-posta: akcaydehaloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Krediye ihtiyacınız var mı ve yetkili krediniz yok mu? işinizi genişletmek mi yoksa yeni bir iş kurmak mı finans almak mı istiyorsunuz? Düşük faiz oranıyla 5.000 ila 50.000.000 dolar arasında kredi sunuyoruz. İlgili taraflar ve aylık geliri olan bireyler, kredi şartları ve koşulları hakkında daha fazla bilgi için bugün bize e-posta yoluyla (walkerloaninvestmentcompany @ gmail) üye olmalıdır.

    ReplyDelete
  24. Herkese merhaba,
    Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı? Biz 5000 $ 'dan 10.000.000,00 $' a kadar kredi sunuyoruz, biz güvenilir, verimli, Hızlı ve dinamik,% 100 Garantili ile de (Euro, Pound ve Türk Lirası) kredi verir. İlgilendiğiniz takdirde tüm Krediler için geçerli faiz oranı (% 2).

    E-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    Teşekkürler.

    ReplyDelete


  25. APPLICATION FOR BUSINESS/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOANS WORLDIDE Call/Text +1(603)503-4063 Email laurijohaninvestors@gmail.com
    XMAS IS HERE AGAIN, DO NOT BE LEFT OUT, APPLY FOR ALL KINDS OF XMAS LOAN WITH US TODAY! XMAS FREE GIFTS PACKAGE FOR CLIENTS INTERESTED

    Hi, we are investors providing reliable loans to individual and funding for business and projects start up. Do you need a legit, honest, reputable and fast loan? We offer loan ranging from $10 thousand to $800 Million Dollars, we can help you 100% guarantee of a loan, with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 40 years to pay back the loan secure and unsecured. Interested individuals should contact us via Call/Text +1(603)503-4063 Email laurijohaninvestors@gmail.com

    ReplyDelete
  26. İzmir Polonya'da yaşıyorum ve bugün mutlu bir kadınım, kendi hayatımı ve ailemi değiştirebilecek herhangi bir kredi verenin, onlara borçlu olan herhangi bir kişiyi ifade edeceğimi kendi kendime söyledim. Krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödemek için% 100 emin iseniz lütfen onlarla iletişime geçin ve lütfen onlara Şafak Fatma'nın kendilerine yönlendirdiğini söyleyin. (theodorejamesonfinance@gmail.com) veya metin veya Whatsapp +12512704243 yapabilirsiniz

    ReplyDelete

  27. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 2.%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

    Please Fill the Application Form Below:
    - Complete Name:
    - Loan Amount Needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose Of Loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: EllinasFinances@gmail.com ,,

    ReplyDelete
  28. İYİ GÜNLER,

    Güvenilir kredi teklifi şimdi geçerlidir ve bir kredi kazanın !!! Bu bir fırsat
    Mali sıkıntı yaşayanlar ve finansal kargaşa isteyenlere
    Hayatlarını çok makul bir% 2 faiz oranıyla veriyoruz
    finansal stres ülkesine yardımcı olmak için her türlü krediler. Birçokları
    acı çekiyor ve yaşam standartlarını iyileştirmek için yardıma ihtiyaç duyuyorlar.
    İşin birçoğu, bir iş kurmak için finansal yardıma ihtiyaç duyuyor
    Yardımların hesaplarını ve borçlarını temizlemesi gerekiyor. Bu akıllıca bir karar
    şimdi senin için. Kredi teklifimizde teminat olmadığı anlamına gelir.
    soru. Bir kredi başvuru sahibi olarak size detaylar ile borç istemek
    aşağıda iletişimim. İsim: John E-posta: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
    Whatsapp (+6285298234143)

    ReplyDelete
  29. SCAMMERS BANA KENDİNİ KABUL ETTİ VE BANA HATIRLATMAKTADIR VE JOHN LOAN LOAN PLC'NİN TEŞKİL EDİLMESİNDEN ANLATILMIŞTIR: - johnloanfirm2@gmail.com.

    Herkese selamlar, söyledikleri hayat aldatmacalarla dolu. İşkence ve acı, Janice Albert'in dolandırıcılığın elindeki deneyimle karşılaştırılabilir, sahte kredili borç verenlerin sözlerini doğrulamaksızın güvendim, 12,500 dolardan fazla para kaybettim. Faturalar ama düşen kurban üzerinde devam ediyorum hayatım karmaşa dolu çöp parçasıydı. Çocuklarım okuldan düştü, Bankam kredi verdi, çünkü kredi notum düştü. Geçen haftaya kadar çok yakın bir arkadaşım, JOHN LOAN PLC'den bir de ipotek almam gerektiğini söyledi. Bir seçeneğim yokken onları üzüntü ve şüphe dolu bir kalple temasa geçirdim ve onların prosedürlerini kendi politikalarına uyacak şekilde uyandırıyordum, iletişim kurduğum her ipotek şirketi gibi kötü haberleri bekliyordum, o zaman bankamda bir kredi uyarısı aldım hesabım, gözümün önünden neredeyse gözyaşları dökmek için başvurduğum 50.000 dolarlık krediyle ödünç verilmişti çünkü asla gelmeyeceğine inanıyorum. Herhangi bir mortgage kredisine ihtiyacınız olduğunda, bir av olmayın ve bilgileri aracılığıyla bir gerçek mortgage şirketine başvurun. Email: johnloanfirm2@gmail.com Ve finansal atılımınızı alın.

    ReplyDelete
  30. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 2.%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

    Please Fill the Application Form Below:
    - Complete Name:
    - Loan Amount Needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose Of Loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: EllinasFinances@gmail.com ,,,

    ReplyDelete
  31. Herkese merhaba
    Engelli ve engelsiz tüm bireylere kredi veren saygın bir borç verenim. Hem işsiz hem de işsizlere kredi veriyorum, şu ana kadar zaman içinde geri ödeme yapabileceksiniz.

    İşletme kredisine mi ihtiyacınız var?
    Bir kişisel krediye ihtiyacınız var mı?
    Yenilemek ister misiniz?
    Bir ipotek kredisine mi ihtiyacınız var?
    Borcunu ödemek ister misin?

    % 2'lik düşük faiz oranlı krediler veriyorum, böylece kolaylaştı.

    İlgilenen herhangi bir başvuru sahibi bizimle iletişime geçmelidir.

    Email: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

    ana sayfa: http://privatelanders12.wixsite.com/loan


    Teşekkürler ve başvurunuzu bekliyorum

    Saygılarımla
    Bayan Linda Robert.

    ReplyDelete
  32. Krediye ihtiyacınız var mı? Cevabınız evet ise, dünyanın en iyi kredi şirketiyle bağlantıya geçmek yasal ve ABD hükümeti tarafından verilen bir emre sahiptir. dünya çapında kredi vermek. Ona e-posta ile ulaşın: emirateloanscompany01@gmail.com
    Bay David Harry

    ReplyDelete
  33. Krediye ihtiyacınız var mı? Evetse, WhatsApp ile iletişime geçin: +91 733 787 3110

    ReplyDelete
  34. İyi günler,

       Bir iş adamı mısın yoksa kadın mı? Herhangi bir finansal stresiniz varsa veya kendi işinizi kurmak için fonlara mı ihtiyacınız var? Borcuna ihtiyacın var mı
    borcunu ödemek veya faturaları ödemek? Kredi notunuz düşük mü ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından borç almayı zor buluyor musunuz? Aşağıdaki gibi bir borç veya finansmana ihtiyacınız var mı:

    a) kişisel kredi
    b) eğitim,
    c) Borç Konsolidasyonu,
    d) genişleme,
    e) vb


       Bireysel Krediler, Firmalar ve İşbirliği kuruluşlarına yıllık% 3 faiz oranıyla teklif veriyoruz, ödünç alabileceğiniz minimum tutar en fazla 50 milyon ABD Doları ile 2.000 ABD Dolarıdır. Lütfen ilgileniyorsanız aşağıdaki e-posta bilgileri ile bize ulaşın.

    ŞİMDİ BİZE ULAŞIN: info.trustfirm2012@gmail.com
    ADI: Bayan Catherine Cole
     



    Hızlı ve kolay kullanılabilir kredi

    ReplyDelete
  35. Mali olarak aşağı mısın? Bir kredi mi arıyorsunuz?
    Kişisel Krediler, Ticari Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri ve Kredileri sunuyoruz.
    Faturaları 8000 Dolardan 14.000.000 Dolara,% 3 Dolara
    faiz oranı. Krediler yasal ve yasal amaç için olmalıdır. Eğer ihtiyacın varsa
    finansal yardım / Krediler şu anda doğrudan bizimle iletişime geçin:
    peterheymannloanoffer@gmail.com
    Saygılarımızla,
    Bay pater L Scott.
    İletişim E-postalar: Peterheymannloanoffer@Gmail.com
    ************* ******************************************************** *****************
    NOT: SPAM FOLDERİNİZDE UYARI MESAJI OLARAK BU MESAJI GÖRÜYORSANIZ
    E-POSTA DOMAIN AĞ SAĞLAYICINIZA BAĞLI.

    ReplyDelete
  36. Benim adım Okta Mira, İSKANDAR LESTARI KREDİ FİRMASINA hoş geldiniz. Kararlı ve iyi hukuki kaynaklara sahip personeli ile hile yapan ya da soyguna uğrayan personel aracılığıyla finansal açıkları zengin bireylere dönüştürecek fırsatın olduğu bir yer. paraları, durduğum finansal eksikliklerin üstesinden gelmek için maddi olarak donanımlı olduğunuz bir tabu yeridir, bu yüzden buraya, tüm çevrimiçi alacaklıların hileli veya hileli olmadığını, çünkü ISKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ'nin en büyük önceliğinin gözünde fon sağlamak olduğunu söylemeliyim. Tüm müşterileri için herhangi bir para, böylece her gün finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için, bu nedenle ayrılmama izin vermeyin;
    B Hastane Faturaları
    Renov Ev yenileme
    Lar İşletmenin Genişlemesi
    Extension Tarımsal Yayımın Yeniden Finansmanı
    ✓ Altın Madenciliği
    Financial Daha yüksek finansal ihtiyaçları olan projeleri finanse etmek Tüm bunlar ve daha fazlası
    e-posta: {iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com}
    Yalnızca WhatsApp :: {33753893351}
    BBM DAVETİ: {D8980E0B {4424A}

    ReplyDelete
  37. Merhaba,
    Ben Bayan Olivia Daniel, hayat boyu fırsat kredisi veren özel bir borç verdim. Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Bir konsolidasyon kredisine veya ipoteğine mi ihtiyacınız var? Daha fazlasını istemek için çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. Finansal yardıma muhtaç olan, kötü bir kredisi olan veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan,% 2'lik bir oranda işletmeye yatırım yapmak için borç para veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Yani bugün bize e-posta ile ulaşın:
    (Oliviadaniel93@gmail.com)


    UYGULAMA VERİLERİ

    1) Tam Adı:
    2) Ülke:
    3) Adres:
    4) Devlet:
    5) Cinsiyet:
    6) Medeni durumu:
    7) Meslek:
    8) Telefon Numarası:
    9) İş yerinde şu anki pozisyon:
    10) Aylık gelir:
    11) Gerekli olan kredi miktarı:
    12) Kredi süresi:
    13) Kredinin amacı:
    14) din:
    15) Daha önce başvurdunuz mu:
    16) Doğum Tarihi:
    Teşekkürler,

    ReplyDelete
  38. Burada olduğum için çok gururlu ve mutluyum, çalışmalarınızı paylaşan DR Akhere. Artık eski kocamın dizlerime döndüğü ve kırmızı bir gülle geri döndüğü ve pişmanlık duyduğuna inandığım için inanamıyorum ve üzgünüm beni terk ettin ve geçen yıl boşandıktan sonra bana acı verdi. Ve tüm bu mucize, bana ve kocama attığı acil 24 saatlik bir büyü DR Akhere emrettikten sonra oldu. Efendim, bugün dünyanın en mutlu kadınıyım. DR. Akhere, gerçekten yaptın. Evet. Bugün benim ve ailem için bir mucize, sonsuzluk ve neşe. Şimdi çok mutluyum ve teşekkür ve minnettarlığımı ne kadar ifade edeceğimi bilmiyorum. onları yukarı. Ve tüm dünya için, şimdi acil yardıma ihtiyacınız varsa, size yardım etme garantili olduğu için onunla iletişime geçin. E-posta ile gönderin (Akheretemple@yahoo.com veya whatsapp +2348129175848 adresinden onunla iletişim kurun ...

    ReplyDelete
  39. Amerika vize başvurusunu detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

    ReplyDelete
  40. BÖLÜM KREDI LENDERENIN BENIM YÜKLENMESINE YÖNELIK

    Benim adim Danny Meister, ABD vatandasi. 4 farkli Internet uluslararasi borç vericisi tarafindan aldatilmistim, hepsi bana hiçbir sey getirmeyen ve olumlu sonuç vermeyen çesitli ücret ödemeden bana bir kredi vermeye söz veriyorlar. Zor para kazandim kaybettim. Bir gün gözlerim gözyaslariyla internette gezinirken, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda YUSUF MUSTAFA LOJAN HIZMETLERI (yusuf.mustafa09390@gmail.com) adindaki okunakli bir kredi sirketine baglanan bir adamin ifadesine rastladim. Sonunda ödünç aldim, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve onlara bana, daha fazla aci vermekten baska bir sey yapamayan 4 farkli kredi verene tarafindan nasil kandirildigimi anlattim. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek sey aglamamakti çünkü kredi borcunu kendi sirketlerine alacagim ve ayrica onlarla iletisime geçmek için dogru bir tercih yaptim. Kredi basvuru formunu doldurdum ve talep edilen her seyle devam ettim.Ben ve ben, Bay Gary Mark tarafindan yönetilen bu büyük Firma (YUSUF MUSTAFA LOJAN HIZMETLERI) tarafindan 270.000 dolarlik bir kredi miktari verildi ve burada YUSUF MUSTAFA KREDI HIZMETLERI bana bir kredi verdi, çünkü ben kendime söz verdim, bugün mutluyum. Internet üzerinden nasil borcumu kazandigimi ifade edecegim. Yusuf.mustafa09390@gmail.com adresinden ödünç verdiginiz kredi için acilen nazik ve hizli bir sekilde YUSUF MUSTAFA LOJAN HIZMETLERI'ne bir kredi isteyip istemediginizi ögrenin: yusuf.mustafa09390@gmail.com

    TEMAS
    YUSUF MUSTAFA KREDI HIZMETLERI
    E-posta: yusuf.mustafa09390@gmail.com
    Whatsapp Telefon Numaram: +1 (929) 267-7281

    ReplyDelete
  41. Yasamim Nasil Dönüstürüldügüm Üzerine Vaat (yusuf.mustafa09390@gmail.com)

    Merhaba arkadaslar!!! Benim adim Sharon Vivian. 2 farkli Internet uluslararasi kredi verenden aldatildiktan sonra bana isik veren iyi Kredi Arttiraninin tanikligini istedim, hepsi bana hiçbir sey getirmeyecek ve hiçbir olumlu sonuç alinamayan çok miktarda ücret ödemeden bana bir kredi verecegime söz verdiler. Zor para kazandim kaybettim ve toplamda 8,000 USD oldu. Bir gün, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda Yusuf Mustafa Mali Destek Hizmeti ve e-posta (yusuf.mustafa09390@gmail.com) adli yasal bir kredi sirketine baglandigimda taniklik yapan bir kadinla karsilastigimda hayal kirikligi yasayan internet üzerinden tarama yaparken Nihayetinde kredi aldim, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve onlara bana, daha fazla aci çektirmekten baska bir sey yapmayan 2 farkli kredi vereni tarafindan nasil kandirildim üzerine hikayemi anlattim. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek sey aglamamakti çünkü kredi borcunu kendi sirketlerine alacagim ve ayrica onlarla iletisime geçmek için dogru bir tercih yaptim. Kredi basvuru formunu doldurdum ve benden talep edilen her seyle doluyum ve Sayin Yusuf Mustafa Tanri'dan korkan kadinlar tarafindan yönetilen bu harika Firma (Yusuf Mustafa Finans Kredisi Servisi) tarafindan borçlandigim için $ 65,000.00 tutarinda bir borçlanma sansi verdim ve burada Bu sirket bana bir kredi verdi çünkü ben bugünün mutluyum, bu yüzden kendi kendime söz verdim, internet üzerinden nasil borcumu kazandigim konusunda taniklik yapmaya devam edecegim. Acilen bir borca ??ihtiyaciniz var mi? Nazik ve hizli bir sekilde iletisim kurun Bu büyük sirket e-postayla kredi için simdi: (yusuf.mustafa09390@gmail.com) o nazikçe içindir. Iyi sanslar.Whatsapp Telefon Numaram: +1 (929) 267-7281

    ReplyDelete
  42. CONTACT US FOR ALL KINDS OF HACKING JOBs @ We offer professional hacking services,we offer the following services;
    -University grades changing
    -Bank accounts hack
    -Erase criminal records hack
    -Facebook hack
    -Twitters hack
    -email accounts hack
    -Grade Changes hack
    Contact us on whatsapp + 1 681 532 3704
    Email- n17833408@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

GREEN CARD BAŞVURUSU !!

AMERİKA KONSOLOSLUĞUNA NASIL GİDİLİR ?